HALLO! Ik ben Sascha, 25, student cultureel erfgoed. Vanaf mijn geboorte leef ik met een enthousiast hoofd en een lichaam dat dat door ziekte niet kan bijbenen. In mijn tienerjaren werd ik zieker en na een jarenlange zoektocht en medische probeersels ben ik inmiddels heel dicht bij een nieuwe diagnose. Dat is tegelijk heel fijn en eng.

Naast ziek ben ik nog heel veel andere dingen. Het liefst schrijf ik de hele dag gedichtjes, leer ik songteksten uit m’n hoofd en maak ik playlists op Spotify. Ik wilde later als ik groot was wereldverbeteraar worden, leef vegan en mijn tweede huiskamer bevind zich in Amsterdamse theaters en bioscopen (Cineville life). Na mijn studie wil ik verder in ‘museumland’ om gebouw, collectie en aanbod toegankelijk te maken voor iedereen voor wie een museumbezoek niet zo vanzelfsprekend of onbezorgd is.

Met onze podcast wil ik samen met Sophie een kleine bijdrage leveren aan een toegankelijkere wereld door taboes, stigma’s en hokjes aan diggelen te praten.